Uutiset

 • 20.08.2019
  Alihankintamessut 24-26.9.2019 - Tervetuloa osastollemme E630.

  Toivotamme teidät tervetulleiksi osastollemme E630 24-26.9.2019 Tampereen messu- ja Urheilukeskukseen!

  Metallipalvelu Turppa Oy on palveleva hitsaus- ja levytöiden alihankintapalveluita sekä terästen leikkausta ja esikäsittelyä monipuolisesti toteuttava yritys. Erityisesti kulutuslevy ja panssarilevy materiaalien jatkojalostus ovat meille tuttua. Projektit ovat ominta aluettamme mutta teemme myös sopimusvalmistusta.

  Lisäksi myymme ja valmistamme ilmankäsittelyosaamista sisältäviä Intaker tuotteita tuotantoprosesseissa syntyvien haittojen poistamiseksi ja Airblock ilmaverhoja teollisuuden nosto-oviaukkojen vedonpoistoon ja lattiavirtausten estämiseksi.

  Nähdään messuilla ja mietitään mikä palveluistamme antaa Teille mahdollisuuden keskittyä omaan ydintoimintaanne.

  Rekisteröidy ennakkoon tästä.

  Lue lisää
 • 15.01.2019
  Airblock ilmaverhot - Blokkaa kylmä.

  Nyt talven aikaan toimiva ilmaverho ansaitsee paikkansa isolla tai pienemmälläkin nosto-oviaukolla. Tuttua monille on varmaan, kuinka kylmä valuu voimakkaasti sisään lattianrajaa pitkin samalla lämpöisen ilman karatessa oven yläosasta. Termistä kiertoa voidaan rajoittaa ilmasuihkulla oviaukon poikki.

  Näistä lisää Airblock sivullamme: https://www.turppa.fi/preview/ilmankasittely/ilmaverhot 

  Lue lisää
 • 11.01.2019
  Hyvä yhteistyökumppanimme, olemme jatkossa Metallipalvelu Turppa Oy.

  Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä ja sitä edelleen tavoitellessamme on tullut aika muuttaa yhtiömuotoa. Uusi nimemme Metallipalvelu Turppa Oy kuvastaa paremmin nykytoimintaamme metallipalveluiden tarjoajana.

  Palvelemme edelleen myös heitä ketkä ovat oppineet tuntemaan meidät nimellä Ilmastointi-Turppa ja säilytämmekin sen siksi edelleen aputoiminimenämme.

  • Y-tunnuksemme 0205628-6 pysyy ennallaan
  • Sähköisiin osoitteisiin ei tule muutoksia
  • Pankkitietoihin ei tule muutoksia

  Metallipalvelut Nopeammin - Tänään ja Huomenna.

  Lue lisää
 • 05.12.2018
  Ilmastointi-Turppa Ky 40v toimintaa täyteen!

  Kaikki alkoi vuonna 1978, kun isämme Rauno Turppa aloitti yrityksen toiminnan ja pyöritti sitä aina vuoteen 2010 asti jolloin sukupolvenvaihdos toteutettiin. Nykyisin toisessa polvessa vetovastuussa ovat Raunon poijaat Lasse ja Leo Turppa. Yritys on toiminut menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti toiminnan kehittyessä ja muuttuessa alusta tähän päivään asti.

  Lue lisää
 • 20.12.2017
  Joululahja - Baykal APHS 31160

  Tehtaallemme saapui nätisti kelmutettu joululahja, joka ei mahtunut villasukkaan :) Baykal APHS 31160 särmäyspuristin on käytössä heti vuonna 2018, eli pian! Tällä koneella saamme pituudeltaan 3100mm rakenneteräkset 6mm vahvuuteen asti taivutettua.

  Lue lisää
 • 03.07.2017
  Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä käyttöönotto

  Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on osa strategista kasvusuunnitelmaamme.

  Lue lisää
 • 15.12.2016
  Öljysumuerotin Intaker Oilmist Filter 5 Step - valmiina käyttöön!

  Öljysumuerottimille on ollut kysyntää ja siksi suunnittelimme sellaisen. Öljysumuerotin soveltuu koneistuskeskuksille ja muihin kohteisiin joissa öljysumuja syntyy. Pestävät alimmat suodattimet ja moniportainen suodatus tekevät suodattamisesta järkevää! HEPA tason lopputulos.

  Lue lisää
 • 01.11.2016
  Airblock-ilmaverho - Blokkaa kylmä!

  Annoimme hyvälle tuotteelle hyvän ja kuvaavan nimen. Airblock-ilmaverho nimensä mukaan blokkaa kylmän isoilla oviaukoilla. Vetohaitta, kylmä halli ovat historiaa. Pienen ajan kuluttua tuotteesta on saatavilla myös RT-kortti!

  Lue lisää
 • 01.09.2014
  Plasmaviisteiden leikkuu alkaa!

  Uusi viisteplasmaleikkauskone vihittiin käyttöön ja viisteiden leikkuu alkaa. Plasmavirtalähteenä HPR260XD True Hole ja True Bevel Teknologialla. Varustettu 2,6m*7,0m leikkaus-alalla ja omavalmistamalla Intaker- savunpoistojärjestelmällä.

  Lue lisää
 • 01.05.2014
  Särmäyskone iskussa!

  440 t ja 4100 mm tuottavuutta ja lisäpalvelua.
  Levyt taipuu 4100mm pituudeltaan 15mm vahvuuteen asti ja lyhyempänä 30mm asti.

  Lue lisää