Uutiset

 • Metallipalvelu Turppa Oy
  03/02/2020 0 Kommentit
  Alihankintamessut 24–26.9.2019 – Tervetuloa osastollemme E630

  20.08.2019 Toivotamme teidät tervetulleiksi osastollemme E630 24–26.9.2019 Tampereen messu- ja urheilukeskukseen! Metallipalvelu Turppa Oy on palveleva hitsaus- ja levytöiden alihankintapalveluita sekä terästen leikkausta ja esikäsittelyä monipuolisesti toteuttava yritys. Erityisesti kulutuslevy- ja panssarilevymateriaalien jatkojalostus ovat meille tuttua. Projektit ovat ominta aluettamme, mutta teemme myös sopimusvalmistusta.


  Lisäksi myymme ja valmistamme ilmankäsittelyosaamista sisältäviä Intaker-tuotteita tuotantoprosesseissa syntyvien haittojen poistamiseksi ja Airblock-ilmaverhoja teollisuuden nosto-oviaukkojen vedonpoistoon ja lattiavirtausten estämiseksi. Nähdään messuilla ja mietitään mikä palveluistamme antaa Teille mahdollisuuden keskittyä omaan ydintoimintaanne. Rekisteröidy ennakkoon!

  Lue lisää
 • Airblock-ilmaverhot
  15/01/2019 0 Kommentit
  Airblock ilmaverhot - Blokkaa kylmä.

  Nyt talven aikaan toimiva ilmaverho ansaitsee paikkansa isolla tai pienemmälläkin nosto-oviaukolla. Tuttua monille on varmaan, kuinka kylmä valuu voimakkaasti sisään lattianrajaa pitkin samalla lämpöisen ilman karatessa oven yläosasta. Termistä kiertoa voidaan rajoittaa ilmasuihkulla oviaukon poikki.


  Näistä lisää Airblock sivullamme: https://www.turppa.fi/ilmankaesittely/airblock-ilmaverho

  Lue lisää

Hyvä yhteistyökumppanimme, olemme jatkossa Metallipalvelu Turppa Oy

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä ja sitä edelleen tavoitellessamme on tullut aika muuttaa yhtiömuotoa. Uusi nimemme Metallipalvelu Turppa Oy kuvastaa paremmin nykytoimintaamme metallipalveluiden tarjoajana. Palvelemme edelleen myös heitä, jotka ovat oppineet tuntemaan meidät nimellä Ilmastointi-Turppa ja säilytämmekin sen siksi edelleen aputoiminimenämme.

 • Y-tunnuksemme 0205628-6 pysyy ennallaan.

 • Sähköisiin osoitteisiin ei tule muutoksia.

 • Pankkitietoihin ei tule muutoksia.

Metallipalvelut Nopeammin – Tänään ja Huomenna.